Ga naar de inhoud
MOODZfotografie-063
Header part FRT
Header Altaar Huwelijk

Wijn & Spijs en Rondleidingen

Nieuwsgierig naar het wijnproces, een dagje uit, familiefeest of gewoon zin in een unieke ervaring in de wijngaard? Rondleidingen met degustatie zijn op afspraak.

Belevings diners en workshops

Wij organiseren meerdere keren per jaar belevings diners en workshops op inschrijving, zie programma. Contacteer ons voor de mogelijkheden voor uw privé feest.

Unieke belevenis & Locatie verhuur

Een speciale gelegenheid vraagt om een uniek feest. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk om van uw dag een onvergetelijke ervaring te maken.

Wijn & Spijs en Rondleidingen

Op afspraak worden er rondleidingen gegeven aan groepen vanaf 15 personen.

Het meest interessant om de wijngaard te bezoeken is vanaf april t/m begin oktober.

De rondleiding duurt ± 1-1,5 uur waarbij u eerst uitleg krijgt in de wijngaard, vervolgens een stukje leert over het productieproces en een kijkje neemt in het laboratorium, wijnmakerij, wijnkelder en tenslotte natuurlijk gaat proeven van onze witte én rode wijn in het wijnhuis. Natuurlijk bieden wij u ook een heerlijk stukje Achelse blauwe kaas op rogge- of notenbrood aan! Kosten: Euro 15,00 pp. (minimaal 15 personen).

Komt u met minder dan 15 personen hanteren we een standaardtarief van Euro 225,00 voor de groep of voegen we eventueel groepen samen (informeer naar de mogelijkheden)

Een gezellig dagje uit? Combineer een rondleiding met  wijngaardlunch een workshop of uitgebreide proeverij van Limburgse wijnen!

Belevings diners

Wilt u uw gasten eens echt een unieke ervaring geven en in de watten leggen? Op Wijndomein De Oude Hoeve is het mogelijk om een bijzonder private dinner-event mee te maken of voor uw gezelschap te organiseren. In samenwerking met enthousiaste en creatieve koks die vaak al jaren in het vak staan, organiseren wij een fantastische avond voor u: een private dinner tussen de wijnranken met live cooking in de wijngaard, Pizza a volonté in de Barn, een moord diner in het wijnhuis of een van de vele andere mogelijkheden op maat. Mogelijk vanaf 30- 120 personen.

Workshops

Op Wijndomein De Oude Hoeve is het mogelijk diverse workshops te volgen (zie foto’s). Zoekt u een leuke activiteit om tijdens een familiedag te doen? Graag iets ondernemen met collega’s of gewoon een leuke middag met vrienden en vriendinnen? Informeer eens naar de mogelijkheden en kijk in ons programma

Reacties van onze gasten


Jan & Angèle

Hi Daniëlla, Het was een buitengewoon prachtige dag in alle opzichten. Dank nogmaals voor alle goede zorgen!

Het was helemaal zoals we in gedachten hadden. Stella zei later nog, wat een sprookjesachtige mooie locatie. En ook de aankleding hiervan was prachtig. Je hebt precies aangevoeld hoe we het wilden hebben voor Stella. Én hartelijk dank trouwens voor de prachtige foto’s die je nog hebt gestuurd. Stella, maar ook wij, lopen nog steeds met ons hoofd in de wolken. Hele fijne avond nog en ook een hartelijke groet aan Robert.

Stella

Harry & Esther

Wederom heel hartelijk dank voor de warme, gastvrije ontvangst op jullie domein voor ons inmiddels 4de feest bij jullie!! Ook dank voor de mooie foto’s als aandenken. Wij en onze gasten hebben er enorm van genoten.