Creatief vergaderarrangement

Creativiteit laat een andere kant van u en uw collega’s zien. Creatief bezig zijn is een unieke manier om de gedachten de vrije loop te geven en ruimte te maken voor nieuwe ideeën ook op zakelijk vlak. Het leidt tot anders denken en opent vaak deuren die eerst gesloten waren.

Wijndomein de Oude Hoeve vormt de ideale, rustgevende lokatie om die creativiteit naar boven te brengen. Iedereen is creatief, je moet alleen de rust hebben, die zelf te ontdekken.

Wijndomein de Oude Hoeve werkt samen met meerdere (beeldend) kunstenaars uit de regio en kan u en uw gasten meerdere creatieve vergaderarrangementen bieden zoals:

1) Beeldhouwen in de wijngaard. Heerlijk in de vrije natuur tussen de wijnranken met een beitel en een groot stuk natuursteen in de weer. Laat je begeleiden door onze professionele beeldhouwers en laat je vervolgens leiden door je steen en werk zo samen naar een eigen en uniek beeldhouwwerk. Een origineel en tastbaar aandenken aan een inspirerende dag.  Beeldhouwen met speksteen of mergel is mogelijk.

2) Schilderen in de wijngaard. Waan je even in Frankrijk. Waar anders kun je schilderen in een Franse tuin of tussen de wijnranken dan op Wijndomein de Oude Hoeve. Laat je inspireren door de natuur en de omgeving en laat je vervolgens begeleiden door een professioneel tekenaar/schilder om samen een geweldig kunstwerk te laten ontstaan. Er wordt een idee uitgewerkt dat zal aansluiten bij de interesses van jullie groep.

3) Workshop polyester dier of wijnkistjes schilderen. Onder begeleiding van Ludo Modelo, Antwerpse kunstenaar met een galerie in Spanje, Australië en België zal jullie groep begeleiden. Met zijn enorme creativiteit en humor, komt iedereen tot de mooiste creaties.

4) Workshop glasblazen met Henri van Amelsvoort. De beginselen van één van de oudste ambachten kunnen jullie nu aanleren op het Wijndomein. Henri, professioneel glasblazer geeft uitleg over zijn ambacht en daarna gaan jullie zelf een bol blazen en een theelepel maken. Een hele leuke en unieke ervaring!!

Andere workshops zoals porselein schilderen en koe schilderen zijn ook mogelijk. Een natuurwandeling met een bezoek aan het voedselbos behoort ook tot de mogelijkheden. Wij werken graag een interessant voorstel voor u uit.

Natuurlijk sluiten we de inspirerende, creatieve dag af met een glaasje wijn van eigen bodem en praten we nog eens na over de dag. We zijn heel benieuwd naar uw ervaringen!

Comments are closed.