Workshop schilder elkaar/ schilder de bruidDit is een hele leuke workshop om met bijvoorbeeld collega’s te doen. Bekijk je collega eens op een andere manier in een informele sfeer. Jullie zitten tegenover elkaar en tekenen elkaars gezicht op een speciale ludieke manier. Daarna gaan jullie aan het werk met lekker felle kleuren, afbeeldingen en teksten. Zo krijgt ieder een karakterschilderij. Later vormt dit een vrolijk kleurrijk geheel om bijvoorbeeld op te hangen in jullie vergaderruimte of op de afdeling.

Ook een mooi cadeau om samen te maken als je collega van werk verandert, die ene vriendin gaat emigreren of aan te bieden aan opa en oma (schilder de familie).

Of willen met z’n allen de bruid schilderen? Ieder heeft zo zijn eigen kijk op haar stralende vriendin en maakt een eigen schilderij. Je zult versteld staan van de verschillende kunstuitingen die naar boven komen. En als alles opgedroogd is hebben jullie een super origineel cadeau om aan te bieden aan de toekomstige bruid en haar partner.

Wij ontvangen jullie op het Wijndomein met koffie / thee en een stuk Limburgse vlaai. Vervolgens krijgt u een woordje uitleg over het gebruik van de materialen en gaat u aan de slag.

De workshop duurt ± 2,5 uur. Kost: Euro 25,00 pp alles inclusief.

Comments are closed.