Beeldhouwen in mergelZoekt u een leuke creatieve activiteit om samen met vrienden, familie en collega’s te doen? Wij verzorgen workshops mergel hakken in de wijngaard of in het wijnhuis (verwarmd).

Wat is er nu meer ontspannend dan om je gedachten de vrije loop te laten gaan met zicht op de wijngaard en heerlijk aan de slag te gaan met hakken en vijlen in een mooi blok natuurlijk materiaal.

Mergel is een heel fijn zacht materiaal en een mooi natuurproduct uit Limburg, het is makkelijk te bewerken met allerlei materialen.

Van jong tot oud, iedereen kan mergel hakken. Deze workshop is dus ook heel geschikt om met kinderen vanaf 6 jaar te doen.

Wij ontvangen jullie op het Wijndomein met koffie / thee en een stuk Limburgse vlaai. Vervolgens krijgt u een woordje uitleg over het gebruik van de materialen en gaat u aan de slag.

De workshop duurt ± 2,5 uur. Kost: Euro 25,00 pp alles inclusief.

U kunt de workshop ook uitbreiden met een rondleiding van 1 uur (Euro 12,50 pp) door de wijngaard en/of een heerlijke wijngaardlunch in de Franse tuin van het wijnhuis (Euro 25,00 pp, 3 gangen inclusief glas wijn of druivensap).

Bij grote groepen kunnen we een uitstekende catering aanraden die qua ideeën perfect aansluit bij het landelijke en sfeervolle karakter van de Franse tuin en het wijnhuis.

Comments are closed.