Workshops

Op Wijndomein De Oude Hoeve is het mogelijk diverse workshops te volgen. Zoekt u een leuke activiteit om tijdens een familiedag te doen? Graag iets ondernemen met collega’s of gewoon een leuke middag met vrienden en vriendinnen? Informeer eens naar de mogelijkheden.

De workshops die we momenteel organiseren zijn:

- workshop beeldhouwen in mergel (± 2 uur), bijvoorbeeld portretten, gevelsteen, werken volgens thema of vrij werk;

- workshop speksteen bewerken (hele dag). U kiest een mooie steen en onder begeleiding van een beeldend kunstenaar bewerkt u deze steen. Later wordt deze op een mooi voetje gezet zodat u ook een echt kunstwerk als aandenken heeft;

- workshop koe schilderen (2 uur). Jullie gaan gezellig papier maché koeien beschilderen. Dit geeft hele vrolijke en kleurrijke resultaten;

- workshop ‘elkaar’ schilderen. (2 uur) Kijk eens op een andere manier naar je collega’s, familie, vrienden. Je gaat elkaar op een ludieke manier naschilderen. Op het einde hebben we allemaal losse portretjes die samen een mooi geheel kunnen vormen op bijvoorbeeld op het werk te hangen. Ook leuk als vrijgezellenworkshop: “schilder de bruid”.

- workshop schilderen door kunstenares Martine van Noort, diverse thema’s mogelijk als teambuilding op doeken, individueel werken, etc. Informeer naar de mogelijkheden.

- workshop glasblazen;

- workshop polyester beelden schilderen;

- workshop porselein beschilderen.

Alle workshops zijn te combineren met ontbijt, lunch, diner of rondleiding.


Comments are closed.