Standaard vergaderarrangement

Wijndomein De Oude Hoeve biedt diverse vergaderarrangementen aan:

Standaard vergaderarrangement

U huurt de lokatie voor 4 uur (van 9.00-13.00 of van 14.00-18.00). Uw gasten worden ontvangen met een kop koffie en een stuk Limburgse vlaai. Tijdens de vergadering kunt u gebruik maken van een beamer, flipover, draadloosinternet, whitebord, video/dvd. Er is onbeperkt koffie, thee, gekoeld water, pepermuntjes en chocolade (eventueel uit te breiden met een schaal vers fruit).

Tijdens de ochtend- of middagpauze, kunt u even ontspannen en nieuwe inspiratie opdoen tijdens een wandeling over het landgoed en in de wijngaard.

Dit arrangement is geschikt voor maximaal 32 personen. De vergadertafels kunnen in meerdere vormen worden opgesteld, ook is er de mogelijkheid om de groep te splitsen of om een één op één sessie te voeren.

Standaardarrangement kost Euro 25,00 per persoon per dagdeel (inclusief alle communicatiemiddelen, koffie, thee, Limburgse vlaai, water, etc.). Te boeken vanaf 10 personen. Bij minder dan 10 personen betaalt u voor minimaal 10.

U kunt dit arrangement uitbreiden met een ontbijt, streekproducten lunch of diner op locatie of u kunt gebruik maken van één van de sfeervolle restaurants welke zich op 10 minuten wandelafstand van het wijndomein bevinden.  Wij willen u hier graag in adviseren.

Deze bedrijven beleefde al een zeer geslaagde vergadersessie of bedrijfsuitje bij het wijndomein: Philips, Coolrec, Hertroijs, GEA, Golden Tulip, Andritz, Aldi en diverse ondernemersverenigingen.

Comments are closed.