gastenkamer


Ervaar de unieke beleving van slapen in een wijnhuis. Boven in ons sfeervolle wijnhuis hebben we een luxe appartement ingericht met een mooie charmante slaapkamer met heerlijke box-spring, antieke schrijftafel, luie stoel en badkamer met wastafel en douche en een woonkamer met leestafel televisie met dvd en uitzicht op het wijnhuis beneden met sfeervolle haard. (in de woonkamer staat een luxe slaapsofa mocht u eventueel met 4 personen willen slapen) Het slaapgedeelte met 2-persoons bed en badkamer is gescheiden van de woonkamer met zithoek en slaapbank.

Alles is sfeervol ingericht met warme materialen en een combinatie van een luxe box-spring met antieke, brocante meubelen en sfeermeubelen van o.a. Flamant en House of Porters (Antwerpen).

Heerlijk onthaasten op het platteland, tussen de druiven.

Bij aankomst staat er op uw kamer natuurlijk een flesje wijn klaar van ons eigen wijndomein. Heeft u iets speciaals te vieren of wenst u uw huwelijksnacht door te brengen in het wijnhuis, dan regelen wij uiteraard dat er gekoelde cava of champagne aanwezig is!

Ook kunt u gebruik maken van de luxe badjassen die klaar hangen. De woonkamer is uitgerust met heerlijke lifestyle tijdschriften, romans en een aantal feelgood movies.

U kunt in alle vrijheid over het landgoed wandelen en op verzoek leiden wij u graag rond in de wijngaard en de wijnkelder.

Wilt u de omgeving verder verkennen, dan vindt u aan de leestafel in uw B&B een uitgebreide map met alle streekinformatie, informatie over leuke restaurantjes en uitgaansmogelijkheden op loopafstand.

U kunt uw eigen fiets meenemen en vanuit de wijngaard zo het natuurgebied in fietsen. U kunt ook fietsen huren bij het VVV op loopafstand van het wijndomein, daar zijn ook wandel- en fietskaarten aanwezig. Op verzoek bereiden wij een boerenpicknick voor zodat u die kunt meenemen onderweg.

‘s Ochtends heerlijk ontwaken en daarna serveren wij een uitgebreid streekontbijt met kazen van het Catharinadal en natuurlijk de blauwe bessen en aardbeien waar de omgeving om bekend staat.

Prijs per nacht door de week: Euro 115,00 (2 personen, inclusief fles wijn op de kamer, streekontbijt en vrij gebruik van keuken in het wijnhuis)

Prijs voor 2 nachten weekend: 200,00.

Iedere extra persoon 25,00 pp.

Bent u voor zaken in Limburg, dan stellen we u graag een voordelige prijs voor indien u meerdere nachten wilt verblijven.

Comments are closed.