Lokatie verhuur

Wijndomein De Oude Hoeve is een bijzonder unieke locatie. Die willen wij graag met mensen delen die net zoals wij van rust, natuur en puurheid houden.

Het wijnhuis leent zich perfect voor het geven van een intiem verjaardagsdiner, seminars, trainingen en workshops.  De grote sfeervolle ruimte en de verschillende mogelijkheden van tafelopstelling, kunnen een ideale vergaderruimte bieden. Een groot planbord is aanwezig, evenals WIFI en een beamer.

U kunt de locatie ook huren als u uw verjaardag of  jubileum eens op bijzondere wijze wenst te vieren. U kunt dan beschikken over zowel het Wijnhuis (met wijnkelder) en de Franse tuin. U hebt als gast het alleenrecht op de locatie. Er worden geen andere arrangementen geboekt die dag.

Hebt u een grote familie en geen zin in het in uw eigen huis te vieren, wij kleden het wijnhuis warm, sfeervol en volledig in kerststemming aan, tot de kerstboom toe, we kunnen u een traiteur aanbevelen en u komt heerlijk genieten met de familie!

Kookclubs zijn bij ons ook van harte welkom! Het wijnhuis is  uitgerust met een volledige en sfeervolle keuken met groot werkblok, roestvrijstale werktafels en een hakblok. Alle ruimte om met een groep te komen koken. Als kookclub huurt u de ruimte van 18.00-23.00.

Onze locatie is helaas niet geschikt voor communie- of dansfeesten of feesten met harde muziek. De locatie ligt midden in de natuur en dat dient gerespecteerd te worden. De poorten sluiten om middernacht.

Informeer eens naar de mogelijkheden: info@wijndomein-deoudehoeve.eu

Comments are closed.