Wijngaardsessie

We kennen allemaal de hei-sessies. Volgens Wikepedia: “Een heisessie (ook wel heidag) is een bijeenkomst voor leidinggevenden van een bedrijf, of medewerkers van een afdeling, op een externe, vaak afgelegen locatie. Deelnemers kunnen in alle rust vergaderingen, seminars, lezingen en trainingen volgen gedurende een aantal dagen. Een heisessie kan plaatsvinden in een conferentieoord op de hei, maar in principe is inmiddels iedere prikkelarme omgeving met voldoende faciliteiten geschikt”.

Een sessie die plaatsvindt op een prikkelarme omgeving en dat is precies wat onze gasten van tijd tot tijd nodig hebben!

Een sessie midden in de wijngaard bij het altaar met alleen het geluid van de vele vogels op de achtergrond en af en toe een tractor of paard dat voorbij komt.

Met minimale communicatiemiddelen de meest effectieve communicatie bereiken. Je hebt er niet altijd allerlei multi-media communicatie voor nodig; tijdens een wijngaardsessie is er ruimte om eens echt naar elkaar te luisteren en ideeën kunt uitwisselen.

Wij zorgen ervoor dat u ongestoord uw sessie kunt geven. Koffie, thee en allerlei gezonde lekkernijen staan voor jullie klaar op het altaar. ‘s middags voorzien we een boerenlunch in de Franse tuin om daarna weer vol energie de sessie voort te zetten of trekken jullie liever de mooie natuur in en loop je vanuit de wijngaard één van de vele wandelroutes die Achel rijk is.

Wedden dat u een inspirerende dag heeft met veel nieuwe belevenissen…?Comments are closed.