Kookclubs

Het sfeervolle wijnhuis is uitgerust met een grote keuken. De keuken beschikt over roestvrijstale werktafels, een hakblok, allerlei mogelijke pannen, serviesgoed, bestek,  schorten een oven en magnetron, industriele én normale vaatwasser, koelkast en diepvries.

U kunt het wijnhuis een avond huren om samen met uw vrienden, gasten of collega’s een avondje culinair te genieten. U brengt uw eigen inkopen mee en maakt verder gebruik van onze kookmaterialen.

Na samen heerlijk gekookt te hebben in deze bijzondere entourage, schuift u gezellig met uw gasten, vrienden of familie aan aan de grote tafel in het wijnhuis bij de imposante haard.

Er is tafellinnen aanwezig om de tafel sfeervol aan te kleden maar u mag ook altijd uw eigen linnengoed/kaarsen etc, meenemen.

Op een mooie fles wijn en gekoeld water na, voorziet Wijndomein De Oude Hoeve niet in de drankjes. Deze neemt u ook zelf mee.

U dient het wijnhuis schoon achter te laten. Wij raden u aan uw eigen afwasploeg mee te nemen. (een industriele èn normale vaatwasser is aanwezig)

Huur wijnhuis (van 19.00-23.00) met gebruik van keuken: Euro 20,00 pp, minimale (inclusief glaasje wijn, water, koffie/thee)

Komt u met minder dan 10 personen hanteren we een standaardtarief van Euro 200 voor de groep.

Comments are closed.