Wijnhuis


Het wijnhuis: sfeervol, warm, huiselijk, inspirerend.

Wijndomein De Oude Hoeve beschikt over een zeer sfeervolle unieke wijnschuur (wijnhuis), gebouwd in 2005 naar voorbeeld van Franse “Chai” (wijnopslagplaats) en ingericht met warme, robuuste, natuurlijke materialen zoals geborsteld eiken deuren, tafels en vloeren, smeedijzeren poorten.

Het wijnhuis beschikt over 3 verdiepingen:  de begane grond bestaat uit een gedeelte productieruimte afgezonderd van de sfeervolle woonkeuken en seminarruimte. Hier worden degustaties gegeven maar ook trainingen, brainstorm-sessies, wijncursussen en kooklessen.

De mooie oude kachel vormt een uitnodigende plek voor een brainstormsessie met een goed glas wijn van eigen bodem.

In het wijnhuis staan 5 tafels die opgesteld kunnen worden als één lange eettafel voor kookclubs of een privé-dinner maar de tafels kunnen we ook zo opstellen dat ze geschikt zijn om een training te volgen in u-vorm, carré-vorm of in 2 groepen. Boven de tafels hangt een gigantische met de hand gesmede kroonluchter die zorgt voor een intieme warme en vooral rustgevende sfeer.

De grote glazen deuren leiden zorgen voor veel lichtinval en leiden naar de Franse tuin en wijngaard. Hier kunnen jullie heerlijk wandelen, lunchen aan een lange tafel bij het grote wijnvat of zelfs een aparte coachingsessie inplannen. De locatie is zeer geschikt om je op te delen in groepjes. Ook de oude wijntafel in de gastenkamer mag gebruikt worden voor een 1 op 1 sessie.

Vanuit de wijngaard wandel je direct het natuurgebied in met de Bever en De Tomp als mooie decor. Een wandeling of wandelsessie kan dus eenvoudig deel uitmaken van de belevingsdag.

Wij kunnen u een aantal (loopbaan)coaches aanbevelen die graag naar het wijndomein komen en voor uw bedrijf een arrangement uitwerken.

Onderin het wijnhuis vindt u een geweldig proeflokaal met laboratorium en een productieruimte waar het wijnproces gevolgd kan worden.


Comments are closed.