Creatief vergaderarrangement

Creativiteit laat een andere kant van u en uw collega’s zien. Creatief bezig zijn is een unieke manier om de gedachten de vrije loop te geven en ruimte te maken voor nieuwe ideeën ook op zakelijk vlak. Het leidt tot anders denken en opent vaak deuren die eerst gesloten waren.

Wijndomein de Oude Hoeve vormt de ideale, rustgevende lokatie om die creativiteit naar boven te brengen. Iedereen is creatief, je moet alleen de rust hebben, die zelf te ontdekken.

Wijndomein de Oude Hoeve werkt samen met twee bekende beeldend kunstenaars uit de regio en kan u en uw gasten de volgende extra arrangementen aanbieden. U start met het standaard vergaderarrangement. Dit wordt aangevuld met een (h)eerlijke boerenlunch in de Franse tuin of het wijnhuis . Tijdens de boerenlunch serveren wij een heerlijke gevulde boerensoep, boerenbrood met kaas van de plaatselijke kaasboer, tomatentaart en een heerlijke pastasalade. Prijs lunch: Euro 25,00 pp (inclusief koffie, thee, water, sap of melk).

Vervolgens kunt u kiezen om de middag creatief door te brengen met uw team middels de volgende activiteiten:

1) Beeldhouwen in de wijngaard. Heerlijk in de vrije natuur tussen de wijnranken met een beitel en een groot stuk natuursteen in de weer. Laat je begeleiden door onze professionele beeldhouwers en laat je vervolgens leiden door je steen en werk zo samen naar een eigen en uniek beeldhouwwerk. Een origineel en tastbaar aandenken aan een inspirerende dag.  Euro 45,00 pp (minimaal 6 personen bij vergaderarrangement).

2) Schilderen in de wijngaard. Waan je even in Frankrijk. Waar anders kun je schilderen in een Franse tuin of tussen de wijnranken dan op Wijndomein de Oude Hoeve. Laat je inspireren door de natuur en de omgeving en laat je vervolgens begeleiden door een professioneel tekenaar/schilder om samen een geweldig kunstwerk te laten ontstaan. Er wordt een idee uitgewerkt dat zal aansluiten bij de interesses van jullie groep. Euro 45,00 pp (minimaal 6 personen bij vergaderarrangement).

3) Koken in de wijngaard. Ons wijnhuis leent zich uitstekend om samen met uw collega’s, uw gasten een heerlijk kookavontuur te volgen. Na het vergaderarrangement, geniet u van de boerenlunch, krijgt u een rondleiding door de wijngaard en de wijnkelders om vervolgens onder begeleiding van een professioneel kok uw eigen diner te gaan samenstellen.  U wordt gesplitst in groepen en werkt ieder aan een aantal gerechten en gangen. Dit arrangement is meer geschikt voor kleinere groepen tot maximaal 16 personen. De kostprijs is afhankelijk van de grootte van de groep en de keuze van de kok. Informeer naar de mogelijkheden.

Natuurlijk sluiten we de inspirerende, creatieve dag af met een glaasje wijn van eigen bodem en praten we nog eens na over de dag. We zijn heel benieuwd naar uw ervaringen!

Comments are closed.