Feest

Wijndomein de Oude Hoeve denkt graag met u mee. Wilt u eens iets anders met Kerst, uw verjaardag, jubileum of zoekt u een bijzondere trouwlocatie voor een intieme bruiloft in de buitenlucht? Of een heel bijzondere plek om uw kindje te laten dopen aan een altaar midden in de wijngaard? Ons wijnhuis met gebruik van keuken en Franse tuin is een heel bijzondere locatie om uw unieke feestje te vieren.

Wilt u samen met uw familie eens uw eigen diner samenstellen en bereiden? Laat het ons weten. Wij delen graag onze creatieve ideeën met u en horen graag uw wensen.

Wijndomein De Oude Hoeve kan voor u een unieke plek vormen uw feestje te vieren.  U huurt de gehele locatie (wijngaard met altaar, Franse tuin, wijnhuis en wijnkelder) en wij kunnen uw enkele geweldige cateraars (bijvoorbeeld Italiaanse, Spaanse kok, Vlaamse/Franse kok )aanbevelen. Natuurlijk kunnen jullie ook samen koken.

Prijs op aanvraag.

We kunnen tot ± 80 mensen ontvangen in het wijnhuis en de Franse tuin. In het wijnhuis kunnen we maximaal 40 mensen aan de kasteeltafels plaatsen om te dineren. Ook aan de kindjes wordt gedacht. In het voorste gedeelte van het wijnhuis creëren we een speelhoek met knutsel- en spelletjestafels en filmhoekje. Kinderen vinden het geweldig hier te zitten en hun eigen limonade of druivensap te mogen tappen. Bij mooi weer staan er fietsjes en skelters klaar in de Franse tuin. We kunnen ook een lieve oppas regelen. (we doen geen communiefeesten of feesten met heel veel kinderen, daar is de locatie helaas niet geschikt voor.)

Bij mooi weer kan er met een grote groep gedineerd worden tussen de wijnranken. Wie gelooft dat dit België is?

Laat ons weten wat u voor ogen hebt en wij vinden altijd wel een optie die bij u past.

Comments are closed.