Landelijk Vergaderen

Landelijk vergaderen in een heerlijk rustige omgeving met voldoende mogelijkheden om te ontspannen….

Bent u op zoek naar een rustige, unieke en inspirerende omgeving om eens goed te brainstormen met uw team, te vergaderen of om een training te volgen? Boek een vergaderarrangement in ons wijnhuis.

Wijndomein de Oude Hoeve is uniek gelegen. Centraal in Brabant (5 km van Valkenswaard) en Limburg (15 km van Weert) en natuurlijk midden in de Limburgse Kempen.  Er is voldoende parkeergelegenheid en wij ontvangen u en uw gasten in het wijnhuis of de aansluitende Franse tuin.

Uw gasten zullen aangenaam verrast zijn door deze bijzondere lokatie. Al wandelend door de wijngaard worden ze vervolgens ontvangen in intieme sfeer van het wijnhuis. Wijndomein De Oude Hoeve biedt een landelijke, rustige en inspirerende omgeving. Het wijnhuis is voorzien van een grote sfeervolle open keuken waar u gebruik van kunt maken. En is het niet zo dat de beste ideeën aan de keukentafel geboren worden?

Als u het wijnhuis boekt, heeft u het alleenrecht over de vergaderlokatie zodat uw collega’s, zakenrelaties, medewerkers etc in absoluty privacy een training kunnen volgen of mee kunnen doen aan de brainstormsessie.

Het wijnhuis is geschikt voor maximaal 32 personen. Er kunnen verschillende opstellingsvormen klaargezet worden.

Kijk onder vergaderarrangementen wat het beste bij u en uw bedrijf past.

Comments are closed.