Wijnhuis

Wijndomein De Oude Hoeve beschikt over een zeer sfeervolle unieke wijnschuur (wijnhuis), gebouwd in 2005 naar voorbeeld van Franse Chais (wijnopslagplaatsen) en ingericht met warme, robuuste, natuurlijke materialen zoals geborsteld eiken deuren, tafels en vloeren, smeedijzeren poorten.

Het wijnhuis beschikt over 3 verdiepingen:  de begane grond bestaat uit een gedeelte productieruimte afgezonderd van de sfeervolle woonkeuken en seminarruimte. Hier worden degustaties gegeven maar ook trainingen, brainstorm-sessies, wijncursussen en kooklessen. Tevens kan deze ruimte perfect dienen voor uw eigen (verjaardags)feestje of andere speciale gelegenheid. In het wijnhuis staan 5 tafels die opgesteld kunnen worden als één lange eettafel voor kookclubs of privé-feestjes, maar de tafels kunnen we ook zo opstellen dat ze geschikt zijn om een training te volgen in u-vorm, carré-vorm of in 2 groepen. Boven de tafels hangt een gigantische met de hand gesmede kroonluchter die zorgt voor een intieme warme en vooral rustgevende sfeer. De bijpassende imposante haard in natuursteen maakt het plaatje helemaal af.

Onderin het wijnhuis vindt u een geweldig proeflokaal met laboratorium en een productieruimte waar het wijnproces gevolgd kan worden.

Het wijnhuis is dus een zeer bijzondere lokatie om gasten te ontvangen. Heeft u ideeën om een speciale verjaardag te vieren, wilt u de kerst eens op een andere lokatie doorbrengen. Bent u toe aan een inspirerende brainwork-sessie of een creatief vergaderarrangement?  Vraag ons eens naar de mogelijkheden en samen werken we een mooi, bij u of uw organisatie passend idee uit.

info@wijndomein-deoudehoeve.eu

3 Wijnkelder

3 Wijnkelder

1 Wijnhuis & put

1 Wijnhuis & put

2 Wijnhuis

2 Wijnhuis

6 Wijn & Spijskeuken

6 Wijn & Spijskeuken

4 Wijnmakerij

4 Wijnmakerij

Comments are closed.