Trouwen

Uniek in België en in Nederland: trouwen in de wijngaard. Midden tussen de wijnranken, onder de platanen, bevindt zich een heel mooi altaar afkomstig van een kerk in Nederland. Deze unieke plek vormt een mooie locatie voor jouw belangrijkste dag. Zou jij graag je jawoord willen geven tussen de wijnranken, in absolute stilte met enkel de ruisende wind en de fluitende vogeltjes op de achtergrond?

Wellicht kunnen we deze droom voor jou waarmaken.  Het is mogelijk je eigen priester, ceremonieel begeleider (wij kunnen er een aantal aanbevelen die er zeker een heel mooi speciaal voor jullie persoonlijk verhaal van zullen maken) of BABS (Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand) mee te nemen.  Ook werken we veel samen met ‘t Huis van De Mens. Hij of zij zal jullie in het echt verbinden tussen de druiven. Of misschien trouw je eerst voor de wet of kerk en houd je je eigen persoonlijke ceremonie aan het altaar, omringd door jullie vrienden en familie. En wat is er mooier dan om daarna samen heerlijk te dineren in het wijnhuis, in de Franse tuin of zelfs aan lange tafels tussen de wijnranken  en om de avond helemaal perfect af te sluiten, blijven jullie overnachten in de luxe gastenkamer boven het wijnhuis.

Jullie kunnen het hele domein afhuren. Onder domein verstaan we: de wijngaard met altaar tussen de wijnranken (er is een stroompunt aanwezig bij het altaar voor live-muziek), de Franse tuin met gigantisch wijnvat en sfeervolle Franse tafeltjes, de wijnkelder voor een bijzonder plekje om de bruidstaart aan te snijden of bij minder gunstig weer de ceremonie tussen de wijnvaten te doen, het wijnhuis voor het feest of avonddiner met volledige keuken en werkruimte met koelingen, werktafels en industriële vaatwasser voor de catering. Prijzen op aanvraag.

In het wijnhuis met Franse tuin kunnen maximaal 40 personen dineren aan de kasteeltafels. Wil je een walking diner met later een feestje kunnen er 60 personen binnen. Wil je graag een loungefeest buiten, dan is het ook mogelijk om bij minder mooi weer een stretchtent met dansvloer te plaatsen voor ± 85 gasten. Alles uiteraard aangekleed in landelijke, intieme, sfeervolle stijl met loungehoekjes, veel lampjes, kaarsen, vuurkorven.

Ons domein leent zich niet voor grotere bruiloften of avondfeesten en wij laten alleen gasten toe die respectvol met onze spullen , de natuur en de medemens omgaan.  Om 1.00 sluiten de poorten van het domein. De uitgang via de wijngaard is dan mooi verlicht met allemaal kaarsen zodat de gasten naar de auto terug kunnen wandelen. Ook voor een taxi kan gezorgd worden.

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om de ceremonie, receptie en diner op het wijndomein te doen en daarna een knalfeest te geven op een andere locatie. Er zijn meerdere feestlocaties in de nabije omgeving.

We werken samen met een Spaanse, Italiaanse kok om voor jullie gasten heerlijk te koken. Maar ook een Vlaams/Frans diner, amuse-diner of luxe barbecue behoort tot de mogelijkheden. Of wacht dacht je van een uniek Frans sfeertje met foodtrucks?

De locatie zal volledig aangekleed worden indien jullie dit wensen (inbegrepen in prijs). Wij houden ervan zoveel mogelijk dicht bij de natuur de blijven; landelijk, sober, met materialen uit de tuin en de wijngaard in de kleuren ecru, wit , etc,. Maar heb je zelf andere ideeën, willen we graag met jullie meedenken. Zo hebben we eerder een bruiloft gehad met de knalkleuren oranje en rose, maar ook een Japanse bruiloft met goudtinten en heel veel witte ballonnen.

En natuurlijk blijven jullie als bruidspaar slapen in de sfeervolle gastenkamer om zo lang mogelijk na te genieten van de bijzondere sfeer. Euro 115,00 inclusief streekontbijt en flesje wijn op de kamer.

Geniet vast van de sfeerbeelden van diverse ceremonies in de wijngaard.

2020 is volgeboekt!!

Comments are closed.